Barszcz Czerwony z Kochanowa

Jego kwaśny smak zmienia się w zależności od pory roku, gdyż buraki i czosnek z polskich upraw, w połączeniu z wodą jurajską, są wytworami cyklicznej natury. Poza przyprawami, takimi jak ziarna kopru i kminku, liść laurowy i świeży czosnek, w naszym barszczu NIE ma octu, sztucznych barwników, ani polepszaczy smaku. Na jakość produktu wpływa również niezmieniana od lat receptura, co sprawia, że ufa nam coraz więcej klientów.
.
.

ZOBACZ PRZEPIS

Jego kwaśny smak zmienia się w zależności od pory roku, gdyż buraki i czosnek z polskich upraw, w połączeniu z wodą jurajską, są wytworami cyklicznej natury. Poza przyprawami, takimi jak ziarna kopru i kminku, liść laurowy i świeży czosnek, w naszym barszczu NIE ma octu, sztucznych barwników, ani polepszaczy smaku. Na jakość produktu wpływa również niezmieniana od lat receptura, co sprawia, że ufa nam coraz więcej klientów.
.
.

ZOBACZ PRZEPIS

Regularnie spożywany na surowo

  • pomaga w utrzymaniu prawidłowej flory bakteryjnej jelit – zawiera dużą ilość probiotyków

  • wykazuje właściwości przeciwnowotworowe – zawarta w burakach betanina jest przeciwutleniaczem chroniącym przed niszczącym działaniem wolnych rodników

  • wspomaga organizm po chemioterapii, przy niedokrwistości

  • zapobiega anemii, wspomaga leczenie białaczki – posiada właściwości krwiotwórcze

  • wykazuje właściwości przeciwwirusowe

  • wzmacnia odporność

  • działa wspomagająco i osłonowo podczas leczenia antybiotykami oraz przy leczeniu różnego typu infekcji, jak angina, grypa czy przeziębienie 

  • oczyszcza organizm z toksyn wspomagając pracę nerek i wątroby

    .

    .

    .

  • odkwasza organizm

  • poprawia trawienie – wspomagając odchudzanie

  • dodaje energii – zawarte w burakach barwniki czterokrotne zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki

  • korzystnie wpływa na wygląd skóry i paznokci

  • łagodzi zgagę

.
.

.
.

  • wykazuje właściwości przeciwwirusowe

  • wzmacnia odporność

  • działa wspomagająco i osłonowo podczas leczenia antybiotykami oraz przy leczeniu różnego typu infekcji, jak angina, grypa czy przeziębienie 

  • oczyszcza organizm z toksyn wspomagając pracę nerek i wątroby.

  • odkwasza organizm

  • poprawia trawienie – wspomagając odchudzanie

  • dodaje energii – zawarte w burakach barwniki czterokrotne zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki

  • korzystnie wpływa na wygląd skóry i paznokci

  • łagodzi zgagę

 

KISZONE buraki zachowują swoje cenne, naturalne składniki i charakteryzują się wysoką zawartością: 

  • witamin: A, C, E, K, PP, B6, kwas foliowy

  • minerałów: Wapń, potas, magnez, żelazo, fosfor