Barszcz Czerwony z Kochanowa
Jego kwaśny smak zmienia się w zależności od pory roku, gdyż buraki i czosnek z polskich upraw, w połączeniu z wodą jurajską, są wytworami cyklicznej natury. Poza przyprawami, takimi jak ziarna kopru i kminku, liść laurowy i świeży czosnek, w naszym barszczu NIE ma octu, sztucznych barwników, ani polepszaczy smaku. Na jakość produktu wpływa również niezmieniana od lat receptura, co sprawia, że ufa nam coraz więcej klientów.
.
.
Jego kwaśny smak zmienia się w zależności od pory roku, gdyż buraki i czosnek z polskich upraw, w połączeniu z wodą jurajską, są wytworami cyklicznej natury. Poza przyprawami, takimi jak ziarna kopru i kminku, liść laurowy i świeży czosnek, w naszym barszczu NIE ma octu, sztucznych barwników, ani polepszaczy smaku. Na jakość produktu wpływa również niezmieniana od lat receptura, co sprawia, że ufa nam coraz więcej klientów.
.
.
Regularnie spożywany na surowo
-
pomaga w utrzymaniu prawidłowej flory bakteryjnej jelit – zawiera dużą ilość probiotyków
-
wykazuje właściwości przeciwnowotworowe – zawarta w burakach betanina jest przeciwutleniaczem chroniącym przed niszczącym działaniem wolnych rodników
-
wspomaga organizm po chemioterapii, przy niedokrwistości
-
zapobiega anemii, wspomaga leczenie białaczki – posiada właściwości krwiotwórcze
-
wykazuje właściwości przeciwwirusowe
-
wzmacnia odporność
-
działa wspomagająco i osłonowo podczas leczenia antybiotykami oraz przy leczeniu różnego typu infekcji, jak angina, grypa czy przeziębienie
-
oczyszcza organizm z toksyn wspomagając pracę nerek i wątroby
.
.
.
.
-
odkwasza organizm
-
poprawia trawienie – wspomagając odchudzanie
-
dodaje energii – zawarte w burakach barwniki czterokrotne zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki
-
korzystnie wpływa na wygląd skóry i paznokci
-
łagodzi zgagę
.
.
.
.
-
wykazuje właściwości przeciwwirusowe
-
wzmacnia odporność
-
działa wspomagająco i osłonowo podczas leczenia antybiotykami oraz przy leczeniu różnego typu infekcji, jak angina, grypa czy przeziębienie
-
oczyszcza organizm z toksyn wspomagając pracę nerek i wątroby.
-
odkwasza organizm
-
poprawia trawienie – wspomagając odchudzanie
-
dodaje energii – zawarte w burakach barwniki czterokrotne zwiększają przyswajanie tlenu przez komórki
-
korzystnie wpływa na wygląd skóry i paznokci
-
łagodzi zgagę
KISZONE buraki zachowują swoje cenne, naturalne składniki i charakteryzują się wysoką zawartością:
-
witamin: A, C, E, K, PP, B6, kwas foliowy
-
minerałów: Wapń, potas, magnez, żelazo, fosfor